Welkom/ Bienvenue/ Bon Bini

Hallo nieuwsgierige lezer.

Ik ben Laura en ik schrijf voor mijn plezier op deze pagina's. Zo blijf je niet alleen geupdate wat betreft mijn vreemde hersenspinsels, maar word je wellicht ook uitgedaagd om na te denken over je eigen.. leven? Reacties altijd welkom.
Groetjes!


maandag 6 december 2010

Wat moet je eten?

Elke dag verzinnen wat je moet eten.. Dat is, als je er zo over nadenkt, ontzettend vermoeiend.
Vaak geeft mijn maag aan waar het die dag trek in heeft, in de ochtend, middag en avond. En mijn hersenen bedenken dan wat gezond is en wat er dus gegeten gaat worden.
Als ik een koopavond moet draaien in Noordwijk, bedenkt mijn maag altijd dat het om 5 uur zin heeft in MacDonalds, een cheeseburger, Double het liefst, en franse frietjes. Mijn hersenen hebben het dan heel moeilijk. Ik wil namelijk niet elke twee weken Mac eten.. dus dan verzin ik andere gezondere lekkere dingen; Bretonse krakeling (specialisme van de Noordwijkse bakker; ook geheel niet gezond denk ik, een soort van kaasbroodjesdeeg met gehakt en kaas en dan warm.. hmm) of broodjes met American Filet of soep of  salade.
De laatste tijd hoef ik gelukkig niet meer te verzinnen wat ik moet eten 's avonds, want ik doe de boodschappen niet meer. Makkelijk joh! Zouden al die mensen moeten doen die het net zo moeilijk vinden als ik, om eten te verzinnen.
Maar ik moet stiekem wel toegeven, dat mijn maag sowieso altijd wat anders zegt dan wat m'n lief heeft gekocht. En het is lastig niet toe te geven dat ik stiekem elke avond steevast geen zin heb in wat me wordt voorgeschoteld, of dat er dan net weer andere ingrediĆ«nten bij horen of ik er andere producten nog bij wil en dus mis..

Wat een dilemma he? Vanavond soep met brood. En dat is ALTIJD goed. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten